Nieuws

Hotel Van der Valk Leeuwarden geopend

30 maart 2018

Donderdag 29 maart 2018 is Hotel Van der Valk Leeuwarden officieel geopend door de Commissaris van de Koning van Friesland. Wij waren door de familie Matser uitgenodigd bij deze opening aanwezig te zijn. In het hotel hebben wij veel natuursteen maatwerk mogen maken, zoals een Steel Grey trap in de ontvangsthal, de barren in het…Lees verder »

Steel Grey trap Hotel Van der Valk Leeuwarden geplaatst

10 maart 2018

In het in aanbouw zijnde Hotel Van der Valk Leeuwarden hebben wij in de centrale hal een Steel Grey trap geplaatst. Er is gekozen voor de afwerking “leather” met antislipstroken. De trap is een eye catcher in de centrale hal.  

Belgisch hardsteen vensterbanken geleverd voor Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle

12 december 2017

Voor Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle hebben we via Boucher Natuursteen in Amsterdam Belgisch hardsteen vensterbanken in de donker gezoete afwerking gemaakt en geleverd.

Eerste La Place restaurants in Hudson Bay filialen voorzien van natuursteen

15 november 2017

De eerste La Place restaurants in de Hudson Bay filialen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Zwolle zijn door ons voorzien van natuurstenen bladen. De opdracht hebben wij verkregen via een grote interieurontwerper. Er is gekozen voor het materiaal Bianco Carrara en Nero Prateria.