Nieuws

Nieuwe keramieksoort in het assortiment: Marazzi

27 februari 2023

Naast natuursteen en composiet heeft keramiek de laatste jaren aan populariteit gewonnen voor aanrechtbladen. Wij hadden al Neolith en Dekton in ons assortiment. Daar is nu Marazzi bijgekomen. Marazzi the Top keramiek wordt duurzaam geproduceerd en heeft een lange levensduur. Het materiaal krast minder snel, is hittebestendig en voldoet aan de laatste milieu eisen. Toch…Lees verder »

Diresco breidt uit met drie nieuwe kleuren kwartscomposiet

17 februari 2023

Diresco heeft drie nieuwe kleuren op de markt gebracht om hun assortiment kwartscomposiet uit te breiden. Het gaat om de kleuren Venato Puro, Cava Snow en de werkelijk spierwitte Royal White. In onze showroom hebben we de monsters inmiddels gepresenteerd.

Wij zijn officieel dealer van Lithofin geworden!

8 februari 2023

Het is belangrijk dat uw natuursteen, composiet en keramiek goed onderhouden wordt. In onze werkplaats werken wij met de producten van Lithofin. Lithofin heeft een systeem van reinigingsmiddelen ontwikkeld dat is aangepast aan de materialen. Als u bij ons een werkblad koopt krijgt u een setje onderhoudsmiddelen cadeau. Het gebruik van deze onderhoudsmiddelen raden wij…Lees verder »

Onze projecten