Nieuws

Nieuwe monsters Technistone

22 januari 2024

Wij hebben de nieuwste monsters van Technistone binnen. Er zitten prachtige soorten tussen zoals de Taj Mahal look-a-like Glencoe. U bent van harte welkom deze monsters te komen bekijken!

Nieuwe stofafzuiging in gebruik genomen

27 november 2023

We hebben een nieuwe stofafzuiging gekocht en in gebruik genomen. De nieuwe stofafzuiging zorgt voor een gezonder en prettiger werkklimaat voor onze medewerkers. Daarnaast blijft onze werkplaats veel schoner doordat de fijne stofdeeltjes beter afgevoerd worden. En tot slot, zeker niet onbelangrijk, is deze machine veel energiezuiniger dan de vorige.

Diresco breidt uit met drie nieuwe kleuren kwartscomposiet

17 februari 2023

Diresco heeft drie nieuwe kleuren op de markt gebracht om hun assortiment kwartscomposiet uit te breiden. Het gaat om de kleuren Venato Puro, Cava Snow en de werkelijk spierwitte Royal White. In onze showroom hebben we de monsters inmiddels gepresenteerd.

Wij zijn officieel dealer van Lithofin geworden!

8 februari 2023

Het is belangrijk dat uw natuursteen, composiet en keramiek goed onderhouden wordt. In onze werkplaats werken wij met de producten van Lithofin. Lithofin heeft een systeem van reinigingsmiddelen ontwikkeld dat is aangepast aan de materialen. Als u bij ons een werkblad koopt krijgt u een setje onderhoudsmiddelen cadeau. Het gebruik van deze onderhoudsmiddelen raden wij…Lees verder »

Onze projecten