Over ons

De Lange Natuursteen is een bedrijf dat graag op de specifieke wensen van de klant inspeelt. U kunt ideeën opdoen in onze inspirerende showroom, het materiaal uitzoeken uit onze grote voorraad waarna wij uw bestelling kunnen maken in onze complete werkplaats. Hebben wij het door u gewenste materiaal niet op voorraad, dan bestellen wij het rechtstreeks bij onze leveranciers.

Showroom

In ons pand hebben wij een inspirerende showroom waar u allerlei materialen kunt bekijken en ideeën kunt opdoen. Naast natuursteen en composiet, kunt u bij ons ook terecht voor Neolith en Marazzi. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan keramische tegels.

Werkplaats

Wij beschikken in Beilen over een complete werkplaats waarin we allerlei soorten maatwerk kunnen maken. Voor ons is niets standaard. Wij maken alles naar de exacte wens van de klant. Ons machinepark wordt regelmatig vernieuwd of uitgebreid om zo goed mogelijk tegemoet te kunnen komen aan de wensen van de klant. In onze werkplaats hebben we onder andere de beschikking over een vijfassige CNC zaagmachine, een brugzaagmachine, een kantenpolijster en een oppervlaktepolijster.

Voorraad

Op ons terrein in Beilen staat een grote voorraad platen natuursteen en composiet. Uiteraard is het zo dat wij elk materiaal wat de klant wenst kunnen bestellen. Wekelijks laden wij materialen bij vaste leveranciers in o.a. Italië, België en Duitsland. Daarnaast importeren wij rechtstreeks uit o.a. China, India, Turkije.

Samenwerkingsverband

Wij hebben een samenwerkingsverband met een Belgische maatwerkfabriek. Wij hebben de exclusieve beschikking over deze steen voor zowel Nederland als Duitsland. Hierdoor kunnen wij vrije maat platen leveren tegen concurrerende prijzen. Daarnaast kunnen we de levertijden voor maatwerk beperkt houden.

Onze projecten