Wij zijn officieel dealer van Lithofin geworden!

8 februari 2023

Het is belangrijk dat uw natuursteen, composiet en keramiek goed onderhouden wordt. In onze werkplaats werken wij met de producten van Lithofin. Lithofin heeft een systeem van reinigingsmiddelen ontwikkeld dat is aangepast aan de materialen.

Als u bij ons een werkblad koopt krijgt u een setje onderhoudsmiddelen cadeau. Het gebruik van deze onderhoudsmiddelen raden wij met klem aan. Deze middelen onderhouden uw werkbladen (maar bijvoorbeeld ook vensterbanken, wastafels, vloeren, etc.) op de best mogelijke manier. U zult zien dat de producten na verloop van tijd nog steeds dezelfde uitstraling hebben en misschien zelfs mooier (“voller”) van kleur zijn geworden.

De lithofin producten worden geproduceerd naar de laatste standaarden van milieubelasting, biologische afbreekbaarheid en het welzijn van de werknemers van de fabriek staat hoog op hun lijst.

Op de site www.lithofin.com is veel informatie te vinden. De meeste producten hebben wij op voorraad staan in onze showroom. Mocht u voor een specifiek middel kiezen, dan zijn de levertijden kort door het goede distributiesysteem.

Terug naar het nieuwsoverzicht