Quartier Miss Blanche

Aan de Hoge der Aa in Groningen is de laatste fase van de nieuwbouw gerealiseerd.

Het totale project heeft de naam Quartier Miss Blanche gekregen: een inspirerende plek van gastvrijheid en persoonlijke aandacht op een unieke locatie in het centrum van Groningen. De Miss Blanche Suites & Apartments vormen samen met Miss Blanche Espressobar, Miss Blanche Café-terras De Sigaar en Miss Blanche Wine & Dine Quartier Miss Blanche.

Voor de laatste fase van het appartementencomplex aan Hoge der Aa is voor de toegangsruimte gekozen voor een vloer van Chinees Hardsteen gezoet. De trap is ook bekleed met Chinese Hardsteen. De lambrisering is gemaakt van Laperto medium.

In de appartementen is gekozen voor een combinatie van Laperto en Steel Grey leather finish voor de badkamers en de toiletten.

De keukens zijn voorzien van een Steel Grey leather finish aanrechtblad met daarin het zogenaamde “pit-cooking” systeem.

De vensterbanken zijn van Belgisch Hardsteen donker gezoet.

 

Quartier Miss Blanche Quartier Miss Blanche Quartier Miss Blanche Quartier Miss Blanche Quartier Miss Blanche Quartier Miss Blanche Quartier Miss Blanche Quartier Miss Blanche Quartier Miss Blanche
Terug naar projecten overzicht

Deel dit project met anderen:

Onze projecten