Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning

Een woning met veel lichtinval, landelijk gelegen en ook in landelijke stijl gebouwd; dat vraagt om een passende natuursteen.

De bewoners wilden een gebruikersvriendelijke vloer, niet te donker van kleur, en het liefst alle andere natuursteentoepassingen in de woning van hetzelfde materiaal.

Dat is gelukt! De keuze is gevallen op Jura Grau. Een Duitse marmer met een grijscreme kleur met veel fossielen erin.

Voor de vloer is gekozen voor geborstelde banen 50 cm breed. De werkbladen zijn uitgevoerd in Jura Grau geborsteld waarbij is gekozen voor verstekbladen 80 mm.

In het toilet is onder andere een fonteinblaadje geplaatst. Ook in de badkamer is gekozen voor Jura Grau. De vloerplaten, wandplaten en badomranding zijn allemaal gezoet terwijl de achterwand van de douche een zogenaamde korstplaat is.

Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning Jura Grau toegepast in vrijwel gehele woning
Terug naar projecten overzicht

Deel dit project met anderen:

Onze projecten